Termeni si conditii

Intregul continut al site-ului www.dimasmigda.ro – texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, programe si alte date – este proprietatea DMC (abreviere a companiei S.C. DIMAS CONSULT S.R.L.) si este aparat de “Legea pentru protectia drepturilor de autor” si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul companieie a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

DMC garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. DIMAS MIGDA CONSULT S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu si nu pentru a fi comercializate. Ele sunt proprietatea S.C. DIMAS MIGDA CONSULT S.R.L. si/sau a colaboratorilor acesteia.

Prin accesarea acestui site de oriunde din Romania sau din alta tara utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei.

Utilizatorul ia la cunostinta ca el/ea a citit si accepta acesti termeni si conditii. Utilizarea Site-ului de catre utilizator se considera acceptarea acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site de internet si sa-l parasiti.