DESPRE NOI

Despre Noi

 

Pentru a realiza proiecte complete de arhitectura, colaboram pentru structura cu CAT PROIECT CONSULTING SRL, Ing. Irina Radu, iar pentru instalatii cu SC ALMA INSTAL PRO SRL, reprezentata de Ing.Adrian Sandu.

Echipa DMC este alcatuita din profesionisti din domeniul arhitecturii si urbanismului, dar si profesionisti din domeniile conexe acestei activitati.

Compania a fost infiintata in anul 2008 de Arh. Urb. Demetrios Efthymiades si de Magda Dini Efthymiadou.

Administratorul companiei – Manager General – Arh. Urb. Demetrios Efthymiades a absolvit Facultatea de Arhitectura din cadrul Universitatii “Ion Mincu” din Bucuresti in anul 1988, avand o experienta de peste 25 de ani in domeniu, lucrand in tari precum Libia, Grecia, Cipru si Romania. Este membru al Ordinului Arhitectiilor din Romania, Registrului Urbanistiilor din Romania, Ordinul Arhitectiilor din Grecia si Ordinul Arhitectiilor din Cipru.

Departamentul de proiectare arhitectura si urbanism al companiei este manageriat de Arh. Andreea Filip, absolventa a Facultatii de Arhitectura si Urbanism din Bucuresti, arhitect cu drept de semnatura, membra OAR Bucuresti din 2012 si RUR din 2014, cu experienta in cadrul proiectarii de arhitectura si urbanism. Este pasionata de design interior, fotografie si pictura.

Gabriel Popescu, cadastrist – topometrist, autorizat de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara pentru a executa lucrari de cadastru, geodezie si topografie, este managerul departamentului de cadastru si topografie din cadrul companiei.

Compania noastra colaboreaza cu foarte multi specialisti (de mediu, de trafic, ingineri stucturisti, ingineri de instalatii etc.) pentru a asigura o calitate superiora proiectelor noastre.

Echipa noastra

____________________

Demetrios Efthymiades

General Manager

Andreea Filip

Arhitect
  • (+4)021.252.80.58
  • dimas@dimasmigda.ro
  • (+4)0730 074 902
  • (+4)021.794.25.02